Friday, January 27, 2006

Benvinguts a e-bruticies

Ja s'acosta la nit de Nadal, un moment en el qual els bons desitjos semblen prendre protagonisme. De cop i volta tothom activa el xip de la solidaritat i de les bones accions. I aquest bloc no pretén res més. Ser la bona acció a Internet pel 2006 per lluitar contra les injustícies i les desigualtats. No ens direu que no n'és de lloable un bloc així.

Com segurament molts dels lectors saben, justament una de les gràcies d'Internet és que permet expressar-se lliurament a tota la Xarxa, fer-se sentir, esdevenir sovint un mitjà de comunicació alternatiu on donar vida a les veus que fora d'aquest àmbit queden mudes. Hem dit a tota la Xarxa? No a tota la Xarxa no, a tota excepte en un petit llogaret anomenat E-noticies, autoproclamat "diari de referència en català" però que, entre altres caraterístiques, té la de no publicar els comentaris dels lectors que qüestionen les tonteries, mentides i absurditats que publica "el figura" del seu director Xavier Rius (tot un personatge), o que defensen les persones que són víctimes d'aquest succedani de presumpte confidencial.

Per això neix e-bruticies,el diari de referència d'e-noticies que de ben segur serà en poc temps.

Per a tots els que veuen frustrat el seu intent d'opinar, per a tots els que són víctimes de les seves pràctiques donem vida a aquest bloc un grup de lectors farts i impotents. La nostra bona acció pel 2006 és l'e-bruticies.


Opineu a partir d'ara damnificats de l'e-noticies amb llibertat però amb l'exigència de l'escrupulós respecte i bones maneres que us implorem. I sobretot molt bon humor.


Sense periodicitat predeterminada (amb això dels blocs ja se sap) posarem en dubte, analitzarem i disseccionarem algunes de les parides quan des d'e-noticies ens vulguin fer passar bou per bèstia grossa.

A veure si al final, amb la tonteria, tindrem més lectors que ells...i sense ajuts institucionals ni publicitat de polítics acollonits.

Parlant de lectors i audiència us convidem a llegir aquest article en un altre bloc que cita com a font Racó Català.

Salut, Bones Festes i un 2006 més plural...i sobretot a difondre e-bruticies arreu.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home