Friday, January 27, 2006

Cornut i pagar el beure

En cercles independentistes es considera el director d'E-noticies, Xavier Rius, un col·laboracionista de la "justicia" espanyola. En aquestes cercles hi ha odi contra la seva persona ja que se l'acusa de presumpte col·laboracionista amb el jutge Garzón en l'operació que l'any 1992 va acabar amb la detenció d'un grapat de ciutadans i posteriorment amb una denúncia del Tribunal Europeu dels Drets Humans contra l'Estat espanyol per no haver investigat les tortures que varen rebre.

Rius des del diari El Mundo (cal dir que a Xavier Rius el varen acabar fent fora fins i tot del diari de Pedro J. Ramirez per absolutament intractable) es va dedicar, segons aquests cercles, a publicar dossiers que rebia de l'Audiència Nacional espanyola, per intoxicar amb les presumptes informacions. De fet, més o menys el que fa ara. És un tema per anar gratant.

Un dels independentistes detinguts fou Jaume Oliveras, actual regidor de la Ciutat del Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona i un dels líders de la política municipal d'ERC. Fins fa pocs dies es feia a E-noticies la campanya de publicitat sobre el cibercivisme que promou la regidoria.

Deixant de banda que les administracions han de fer un bon ús dels diners públics i procurar no malversar-los en mitjans com E-noticies però d'això ja en parlarem un altre dia, potser és hora de preguntar-li al Sr. Oliveras si és conscient que és un cas, amb tot el respcte, de cornut i pagar el beure. Com pot destinar ni un cèntim de publicitat la seva regidoria a l'invent del Sr.Rius? Com es pot alimentar un botifler d'aquesta manera?

Sr. Oliveras, amb tota la solidaritat per haver estat víctima de la repressió espanyola, faci un pensament i no malgasti més diners dels ciutadans de Barcelona.

ebruticies@yahoo.com

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home