Friday, January 27, 2006

En la línia dels millors trilers

Abans de Nadal l'E-notícies publicava en el seu invent Confidencial x2 (que vol dir que et foten dues vegades, una quan et fan perdre el temps i l’altra quan et foten les peles) un titular que deia ¨Boada va anar a Egipte amb la dona”. Setmanes enrere una delegació de diputats del Parlament de Catalunya va viatjar a la Biblioteca d'Alexandria. Les despeses anaven a càrrec de la Cambra ja que l'objectiu era fer donació de llibres sobre Catalunya. En aquesta delegació hi anava Joan Boada, diputat d'ICV. Vist el titular el director Xavier Rius volia donar a entendre el viatge de Boada amb el fet que la seva dona s'hauria afegit a la delegació pagant-li tots els catalans. Al final del text deia que la dona de Joan Boada s'havia pagat el viatge.

Però clar això Rius ho deia quan els gamerusos dels lectors ja havies passat per caixa, és a dir, “primer pagues i després et foto el clatellot per burro”. I molts piquen. Sobretot les administracions públiques que s’hi subscriuen que li paguen la festeta a l'E-notícies i com una colla de babaus paguen per aquest serveis que alimenta polítics mediocres i funcionaris d’estar per casa que en comptes de treure profit de la jornada laboral que els paguem entre tots perden el temps d’aquesta manera tan miserable. El safareig fa molt mal a Catalunya.

Aquesta fórmula de guanyar diners només la practiquen a la Rambla de Barcelona: piques i quan no has tingut temps de veure on hi ha el truc ja t’han fotut els calers. I Riuades com les esmentades a riuades cada dia.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home