Friday, January 27, 2006

L'IQUA insta E-notícies a aclarir que és membre adherit sense Segell de Qualitat

L'Agència de Qualitat d'Internet (IQUA) s'ha dirigit a E-notícies instant l'autoanomenat "Diari de referència en català" a aclarir que és una web adherida a l'IQUA però no amb Segell de Qualitat, segons ha sabut E-brutícies.
Així mateix el departament legal d'IQUA estudia si E-notícies ha fet un ús indegut del Segell de Qualitat.
E-brutícies va preguntar-se setmanes enrere si IQUA controlava realment E-notícies. Si es consulta la pàgina d'IQUA es pot comprovar com E-notícies figura com a web adherida però no amb Segell de Qualitat que obliga a complir un Codi de Conducta que també posem en dubte que E-notícies estigui en condicions de complir. D'això se'n pòdria parlar un altre dia.
També denunciàvem que E-notícies es va adherir a IQUA, fent-li empassar un nombre visites que mai s'han demostrat i la seva posició en un rànquing mundial de pàgines web absolutament poc fiable i totalment esbiaxat com és Alexa.
Encara avui E-notícies segueix utilitzant el Segell de Qualitat amb l'expressió "Adherit a:". Cal aclarir però que segons es pot consutar a la pròpia pàgina d'IQUA la condició d'adherit no estableix en cap cas el dret a utilitzar el Segell de Qualitat.
Sembla doncs que la denúncia pública d'E-brutícies realitzada dies enrere ha permès que IQUA es mogui per aclarir la situació.
En moments així ens ve al cap la intenció del director d'E-notícies, Xavier Rius, de fer aflorar informacions que no afloren dins "l'oasi català". Doncs aquí en tens una mostra'.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home