Saturday, February 25, 2006

Fem-nos sentir!

Després d'una pausa involuntària i lamentant no haver pogut publicar nous articles ja tornem a ser aquí. Aquest parèntesi ens ha servit també per comprovar que a l'IQUA no s'ha mogut res i no tenim constància que s'hagi procedit a retirar la condició d'adherit a l'E-notícies tot i l'escàndol que va destapar E-brutícies en relació a l'ús indegut que Xavier Rius, director de l'autoanomenat "Diari de referència en català" i l'editor Eloi Martin, han fet del Segell de Qualitat d'aquest organisme que teòricament vetlla pel compliment d'un seguit de bones pràctiques.

Sabem que no som els únics que ens hem queixat a l'IQUA però per ara, res de res.

Doncs allò que no fa IQUA procurem fer-ho entre tots. Per això us convidem a enviar aquesta carta a la següent adreça iqua@iqua.net o a l'apartat de "Defensa de l'usuari":

______________________________________________________

Benvolguts Srs:

Després de comprovar que el diari digital E-notícies, membre adherit a IQUA, manté unes pràctiques absolutament tergiversadores de les presumptes informacions que publica, que permet l'insult i les calúmnies en els comentaris dels lectors i que practica la censura prèvia en aquestes mateixes intervencions els prego que retirin la condició d'adherit d'aquesta publicació.

Cal tenir present també que E-notícies ha fet un ús indegut del Segell de Qualitat d'IQUA i tot i així no consta que hagi estat objecte de cap mesura sancionadora malgrat la gravetat d'aquest fet.

Per tots aquests motius insto l'IQUA que endegui les mesures pertinents per impedir que E-notícies utilitzi aquesta agència per enganyar els lectors.

Salutacions,

El vostre nom

________________________________________________________________

Per completar la vostra protesta també podeu dirigir-vos a la Generalitat (comunicaciogovern.presidencia@gencat.net), a la Diputació de Barcelona (gb.presidencia@diba.es) i a l'Ajuntament de Barcelona
per pregar que retirin la publicitat a E-notícies i no li concedeixi més ajudes.


Benvolguts Srs:
Després de comprovar que el diari digital E-notícies (http://www.e-noticies.com) manté unes pràctiques absolutament tergiversadores de les presumptes informacions que publica, que permet l'insult i les calúmnies en els comentaris dels lectors i que practica la censura prèvia en aquestes mateixes intervencions els prego que retirin la publicitat institucional d'aquesta web i els ajuts públics que rep l'empresa Edició Disseny i Realització Interactiva, SL. Cal recordar que els diners dels ciutadans no poden dedicar-se a alimentar un estil que defuig la mínima ètica exigible.

Salutacions cordials,

El vostre nom


(ATENCIÓ: Després que E-noticies forcés el tancament a Blocat.com de la primera versió de l'E-brutícies es varen perdre tres dels articles publicats aleshores. Concretament la sèrie E-entabanades I i E-entabanades II i el titulat "Quan E-noticies es tapava les vergonyes". Esperem poder-los recuperar ben aviat)

4 Comments:

Anonymous Carles said...

Em pensava que ja havieu plegat. Sort que heu tornat. Quina alegria.

10:11 AM  
Anonymous Enric said...

Hauria de dir Javier Tejedor i Eloy Rafael Martín Sánchez. Cal respectar els noms originaris i no els d'interès que persegueixen aconseguir complicitats.

1:16 AM  
Anonymous carles said...

Eloy Rafael Martin?
Deunidó, i com el cridaven a casa?
D'on és originari? (no en vull pas fer estelles, només és fer safareig)

4:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Li deurien dir:: Eh tu, go*do seb*s*!

1:32 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home