Wednesday, February 01, 2006

Què dóna Madí a Rius?

Hem rebut un correu d'un damnificat d'E-notícies que diu així:

"Amics desconeguts,
fart de que la majoria dels meus comentaris a e-noticies fossin censurats, un dia vaig decidir fer una prova empírica per saber més o menys què molesta als d'e-noticies.
Vaig escriure simultàniament dos comentaris i els vaig enviar amb pocs segons de diferència. En el primer, posava a parir el sr. Domènec Garcia i el seu article. En l'altre, critiva molt lleument (de fet era un elogi, però són tan rucs....) el sr. David Madí i li tocava, molt de passada, un punt sensible.
El resultat: el diari de referència en català no té cap problema a publicar comentaris on es deixen per terra els seus col·laboradors, però no admet que es toqui ni un pèl d'algú que realment talla el bacallà.
Por? estan venuts? no volen trencar ponts amb els partits?
això ho sabreu millor vosaltres.
a reveure,"

Avui dimecres Xavir Rius, director de l'autonomenat "diari de referència en català", dedica la noticia principal a David Madí, que forma part del "pinyol" de l'entorn d'Artur Mas, amb l'objectiu de desgastar ERC. És que CiU passa per caixa i ERC no? Segur que no. És impossible. Però fa pensar no?

Si algú dubta de per què serveix E-brutícies aquí en té una prova.

18 Comments:

Blogger Pedro said...

Jeje, quin un Madí, ara, és un nen al costat del maquiavèlic Jordi Mercader, corresponsal de PRISA i ZETA a la Gene.

5:14 PM  
Anonymous Anonymous said...

I aquest correu què prova? El fet que entri un comentari i l'altre no què intenta de mostrar? Es pot elevar un fet individual a categoria? Quina mena de palla mental us feu per acabar concloent que 'passen per caixa'?

Per cert, no hi ha res més lleig que llençar merda des de l'anonimat. Si tanta raó teniu, si les crítiques les feu amb respecte i respectant la veriat, per què collons no dieu qui sou?

1:34 AM  
Anonymous Adrià said...

Teniu proves? Quelcom que demostri el que dieu? No sóc fan de l'e-noticies (a mi també m'han censurat comentaris) però llençar acusacions sense proves concretes i fer-ho des de l'anonimat, sense cap prova d'haver contrastat les fonts, no us dóna gaire credibilitat ni sembla que us diferencïi gaire del que afirmeu que fa e-noticies. Si us manteniu en l'ànonimat: teniu por de represàlies? de demandes interposades en contra vostra?

4:18 AM  
Anonymous Pere said...

Anonymous, mira qui parla: demanar que es doni la cara sense l'anonimat és veure la palla del veí quan en el propi hom hi té una viga.

6:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

almenys aquí no es censuren comentaris i no cal pas donar-se d'alta ni res. E-noticies fa pena per sí sola, a mi més igual qui la dirigeix o quins són els seus amiguets. El trist és que algú els hi faci realment cas i es cregui el que diuen...
És com aquesta gent que es desinforma veient les notícies a antena3.

7:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

Cinc milions de pessetes a l'any és el que paguen CiU i PSC a l'editor de l'eNotícies en concepte de "tranquilitat". Iniciativa i Esquerra s'han negat a pagar. El PP no ho sé, no tinc ni un conegut en aquest partit.

2:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

Crec que aniria bé que algú, amb arguments jurídics i legals, ens aportñes arguments sobre quina responsabilitat té l'editor (Rius?) respecte al que diuen els comentaris.

Es cert que un escrit diu que no es reposnabilitza dels comentaris però el fet que ell autoritzi quins passen i quins no li dona un paper més que un simple modrador. Sobretot quan apareixen comentaris difamatoris o, senzillament, falsos. Atès que l'editor els ha autoritzat ell té alguna responsabilitat més que el de ser el titular de la publicació.

2:44 PM  
Anonymous Manel said...

No tergiverseu. E-brutícies no acusa ningú. Només convida a reflexionar. Es nota massa que sou militants de CiU emprenyats.

Hi ha molta gent a Catalunya que esperava que algú comencés a fotre canya a en Rius. Ara està tastant la seva pròpia metzina. Qui sembra pluges recull tempestats.

3:07 PM  
Anonymous Anonymous said...

Sou patètics. L'e-Notícies no deixa de ser res més que una web de la premsa rosa política. Té la credibilitat que té. Es a dir, 0.

Però vosaltres, feu pena. Creeu una web "de damnificats". Apa, la pataleta del niño Vicente perquè no m'han deixat criticar a algú.

Ells no són res, però vosaltres, menys.

1:41 AM  
Anonymous lucendo said...

Aaaaaaaara ja veig de quin pal aneu. Sou militants i simpatitzants d´aquella secta que es diu ERC.
Heu tardat 1 dia en fer aflorar quelcom contra CiU.
Els ingenus pensàvem que no estaveu d´acord amb plantejaments globals, línia editorial, financiació ... però ja ha sortit.

Quan s´elogia a ERC i es carrega contra CiU no passava res però si es critica ERC (com opina la majoria de ciutadans) ja l´hem fotut. Estem disconformes i publiquem un blog.

Bé, adéu sectaris.

7:13 AM  
Anonymous lucendo said...

A dalt del blog us falten 2 logos, perquè no els poseu? JERC i ERC.

Quedaria bonic oi ? encara que sigui per saber qui és el propietari/patrocinador d´aquest blog.

Per cert, ami no m´han publicat comentaris a l´e-notícies per dir poca-solta i altres adjectius a l´aragonès Carod-Rovira o com es digués fa uns anys.

7:20 AM  
Anonymous lucendo said...

Sou cutres, cutres, cutres. Ho estic cronometrant, en 2 hores ningú ha fet cap comentari en aquest blog.
Patètics !!

I encara aneu fent editorials "quan e-brutícies puja, e-notícies baixa".

Quiero y no puedo ... clar com el tristpartit ... la culpa sempre és dels demés.

Per cert, el tema horaris no el porteu gaire bé perquè ara són les 17:15 del dia 03-02-06. A veure quina hora surt !!

8:19 AM  
Anonymous lucendo said...

Ja són 2 hores i mitja sense que ningú entri a aquest blog.

JA JA JA

8:46 AM  
Anonymous lucendo said...

Ja són 3 hores i quart.

Hay alguieeeeeeeeen ?

JA JA JA

9:30 AM  
Anonymous Pere said...

Els sequaços de Madí ataquen :P . Si s'ha tocat aquest tema i aflora tanta reacció, és que hi ha quelcom de cert.

Ànims companys!

10:25 AM  
Anonymous Anonymous said...

que trist
aquest tal lucendo no té res més a fer en aquesta vida?

3:41 AM  
Anonymous Cubataman said...

és vergonyós i indignant lo d'e-botiflers....discrepes de la linia botiflero convergent opines i si no els adules a la q discrepes et censuren,...tirans de merda

8:29 AM  
Anonymous Anonymous said...

M'han censurat comentaris. El Rius no té vergonya... No he vist web de notícies més sectari que l'e-noticies. Madí és l'individu més repulsiu de CiU, fa autèntic fàstic!

4:22 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home