Sunday, March 05, 2006

E-entabanades (II)

NOTA PRÈVIA: Aquest article es va publicar el 19 de gener de 2006 a Blocat.com, l'anterior espai on hi havia E-brutícies abans E-notícies no en forcés el tancament.

____________________________________

Fer blocs com aquest fa que aflorin cosetes com la que presentem tot seguit i no serà la primera, esperem. Ja hem dit en alguns articles d'aquest bloc que E-noticies enganya els seus anunciants, bé ho fa EDR INTERACTIVA SL, encapçalada per Eloi Martín (o hem de dir Eloy Rafael Martín Sánchez? tal i com ens ha fet saber un lector, un cas que semblaria de catalanització "a lo Rius" quan de Javier Tejedor Rius a El Mundo va passar a un catalaníssim Xavier Rius d'E-noticies).

Ens ha arribat un document molt curiós. Ni més ni menys que el dossier comercial (amb força faltes d'ortografia per cert) amb el qual E-notícies ha anat entabanant dia rere dia els anunciants, com ara la Generalitat de Catalunya, la Diputació i l'Ajuntament de Barcelona, la discogràfica PICAP, Fira de Barcelona, La Caixa, Canal Català TV etc etc.

Una de les perles -amb faltes - diu literalment: "tots els diaris digitals que provenen de les versions en paper, han entrat en la modalitat de subscripció de pagament (El Mundo, El País, La Vanguardia, etc…) preveent un descens en el ranking mundial de visites per sota d’e-noticies.com en un espai de temps inferior a 6 meses".

Home s’ha de ser molt barrut. Quan vas a vendre ven realitats i no fum amb dossiers amb faltes d’ortografia. Eloy i Javier, Martín Sánchez i Tejedor, no fotem. Va home que amb la pasta que us paga el Departament de Cultura o els ajuts del Departament de Presidència segur que us podeu pagar un curs de reciclatge de català i parleu sense vergonya, parleu amb llibertat i si us equivoqueu torneu a començar.

Però presumptes periodistes que fan faltes d’ortografia al marge, parlem de números i donem un cop de mà als anunciants. Els públics per no llençar diners dels ciutadans i els privats perquè si cotitzen a borsa no poden estar per e-bromes.

Citant dades d’Alexa de març de 2004 E-notícies es ven com la web 13.122 del món (cal ser pocavergonya) per davant de Catalunya Ràdio o l’Avui però, renoi, sembla que les seves previsions d’autèntics experts varen fallar.

Ara, segons Alexa, El Mundo de Pedro J, ocupa el lloc 234 del món (que també és mentida però què hi farem....) i El País el 760 i E-noticies...doncs el
lloc 14.257, és a dir perd mil posicions i als qui promet superar a anunciants despistats no els veu ni amb prismàtics.

Això és tot per avui...però continuarà

ebruticies@yahoo.com

(Cada vegada que aquest bloc escriu E-noticies s'enllaça a E-bruticies de manera que quan es busqui E-noticies al Google surti en primer lloc E-bruticies. Perquè les e-notícies són e-brutícies. Si voleu col·laborar només heu de copiar i enganxar aquest codi e-noticies al vostre missatge tantes vegades com vulgueu. Ara ja sortim en 3er. lloc.)

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

el que estava buscant, gracies

4:56 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home