Wednesday, March 15, 2006

La fórmula de l’èxit


Fer un repàs al dossier comercial d'E-notíciesque ens ha arribat és assistir a un exercici de barra que ni el medallista d’or olímpic de la disciplina.

N’hi ha per parar un carro de bestieses però avui ens fixarem en les fòrmules matemàtiques, d’aquelles però, en les que el resultat no dóna exacte. Com es pot comprovar a la foto resulta que:

ÈXIT DEL MITJÀ = QUANTITAT + QUALITAT DELS LECTORS dóna com a solució E-notícies.

Ni l'Einstein ho hauria fet millor. Però és clar, la quantitat no hi és. Està per demostrar. Qui ho ha demostrat més, en efecte, és E-brutícies. I sobre la qualitat dels lectors només cal veure el fòrum d’e-notícies per veure-la. I això què vol dir? Que si només tens el graduat escolar i treballes de mosso en un magatzem no ets prou bo per a E-notícies?

Tot seguit aquests catedràtics de les matemàtiques en potència s’autopregunten i es responen. “Mirallet, mirallet qui és el més guapo d’Internet?” I la resposta és E-notícies, perquè és el “Diari de referència en català”. Si algú pot dir això som nosaltres que som el “maldecap de referència d’E-notícies”. O hi ha algú que ho pugui negar això?

Després insisteixen en allò dels 65.000 lectors diaris. Això ja ho hem posat en dubte en múltiples ocasions. I si té 65.000 lectors com és que ni surt a l’estudi sobre Catalunya de Nielsen Ratings sobre les audiències de mitjans de comunicació a Internet.

I per reblar el clau destaquen el gran èxit que ha tingut l’invent parlant de la selecció de les presumptes notícies i del seu “aspecte inèdit”. Indiscutible. Una selecció i un “aspecte inèdit” que mai trobarem als mitjans de comunicació seriosos.

4 Comments:

Anonymous joanet said...

I el munt de faltes d'ortografia? No tenen cap lingüista? Qui és l'ignorant que escriu així en nom d'e-notícies?

9:28 AM  
Anonymous Anonymous said...

Sí. Sí. Eloy Rafael Martín Sánchez.

Les respostes a les preguntes anteriors.

12:31 AM  
Anonymous Anonymous said...

Són les típiques diapositives que es fan per impressionar. Et poses corbata, trajo, t'engomines una mica i deixes anar algun anglicisme i enganyes a qualsevol babau. Aquest és el sistema E-notícies. Molt de "cuento" tenen.

7:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

són una secta

11:47 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home