Thursday, March 30, 2006

Sobre valorsEn el segon capítol que oferim sobre exercicis de barra fixa per part d’EDR Interactiva SL, l’empresa editora de l’autoanomenat “Diari de referència en català”, parlem de valors. Que E-notícies es dediqui a parlar de valors té pebrots.

Comencem a valorar nosaltres. Al dossier comercial d’E-notícies si el cor encara t’aguanta quan ets a mig fer hi apareix un apartat titulat “Principals valors que oferim”. Qualitat, interactivitat, fiabilitat, gratuïtat, independència i flexibilitat. I amén!

Sobre qualitat, la mateixa que un DVD del top manta, sobre interactivitat, sempre que Xavier Rius (Javier Tejedor), director, i Eloi Martin (Eloy Rafael Martín Sánchez), editor, considerin que els missatges del fòrum s’ajusten als seus interessos econòmics i comercials. Sobre fiabilitat destaquen la informació contrastada, tan contrastada com una paret negra a la foscor.

Sobre gratuïtat, simplement mentida, cobren als lectors per un presumpte confidencial i tornen a cobrar tres vegades més als lectors: una amb els ajuts públics per finançar aquest presumpte confidencial, dues per la subscripció que forcen a pagar a les administracions amb els diners dels lectors contribuents i tres per la publicitat institucional dels mateixos. És a dir fins a quatre vegades. I després parlen de gratuïtat. Sí, sí, i Milosevic era un angelet.

Sobre independència, tan llunyana com la de Catalunya. Heu vist mai en Rius criticar Fira de Barcelona que passa permanentment per caixa? I la perla és la frase “Informe , no expressem opinions”. Tranquil lector i lectora, sabem que acabes de tenir gairebé un infart de miocardi però calma’t que encara et queden molts coses per llegir a E-brutícies.

I sobre flexibilitat diuen que “és un model periodístic que aprofita i potencia les possibilitats de la xarxa, adaptant-se als canvis”. Ho diuen per la quantitats de links als textos? Ho diuen per la gran capacitat d’interactuar? Ho diuen per vídeos, fotos i sons extrets (amb quin permís) d’altres mitjans de comunicació?

En el tercer capítol parlarem del “Posicionament d’E-notícies”. La gran entabanada feta imatge.

ebruticies@yahoo.com

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nomé dir-vos que des del dilluns el "gran diari electrònic de referència en català" ha deixat de banda el domini .cat, ara ja només torna a funcionar amb .com

Suposo que hi havia massa gent que havia canviat el domini d'entrada. A causa d'això ja no puc llegir les "notícies" "interessants" que ens oferien aquest "gran" "diari".

Salut

11:18 PM  
Anonymous Descontent said...

Efectivament massa xerrameca. Quan un ven publicitat no s'està de tantes històries explica el que té i el que costa i "andando". Jo una vegada vaig posar publicitat a E-noticies i l'experiència va ser senzillament patètica. Em van destrossar els anuncis per incompetents i la repercussió va ser irrisòria.

7:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

També s'hauria de parlar sobre infoesports.com La demagògia barata d'aquest portal esportiu és impressionant. La guerra bruta contra Laporta és esperpèntica! I no sóc un defensor de Laporta, però és impressionant tot el que en diuen d'ell i la seva junta. No informen mai, es limiten a opinar, i de les seves opinions en fan notícia.
En general, la informació que dóna e-noticies, és molt dolenta, demagògica i esta a l'altura del programa La Mañana de la Cope

10:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

infoesports es el mateix que l'e-noticies

1:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

Fa gràcia que parlin de tants "valors". I l'ètica ja no és un valor?

3:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

yxku sjttz you porn clbwfa z fw u rxt

4:03 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home