Sunday, April 23, 2006

Renunciar al .cat per no perdre gas

Ja varem dir temps enrere que E-notícies anava venent que tenia 4.000.000 de pàgines vistes i 65.000 lectors al mes. També ha intentat fer creure que era la web número 13.122 del món, fet que queda del tot desacreditat amb altres documents que hi ha a Internet a banda del que publica regularment E-brutícies.

Però no us ho perdeu. Darrerament E-notícies ja va venent que té 300.000 lectors mensuals. Aquest és el darrer “farol” que s’han marcat a l’hora d’intentar vendre la moto. Ostres, ostres, ostres, així resulta que ara tindria més del doble que l'Avui o 48.000 més que el líder Vilaweb, segons es pot comprovar en un informe de l’OJD de març de 2006 que ens ha fet arribar un lector recentment. Tot progressa, doncs, construït sobre una gran mentida.

Però el que ja demostra quin és el tarannà de la coseta és la renuncia al domini .cat. El té registrat des del 16 de febrer de 2006 per part d'EDR Interactiva Sl, empresa editora de l'e-muntatge, però no el fa servir. I si no feu un clic a www.e-noticies.cat.

Ja és sabut que E-notícies és el llop espanyol amb pell d’autocoronat “Diari de referència en català”. I la raó no és cap altra que, el ja ultracitat per E-brutícies, cercador Alexa sobre el qual E-notícies sustenta les seves audiències esbiaixades no reconeix el domini .cat.

Utilitzar el .cat per part d’E-notícies seria un suïcidi. Hi ha venerables i modestos diaris en català que han optat pel .cat, perquè tenen nocions de dignitat i professionalitat a l’hora de demostrar quines audiències tenen sense dependre de martingales com l’Alexa. I no els ha importat caure posicions a l’Alexa. De fet el fenomen Alexa i .cat ens demostra la ínfima consistència que té.

Per mostra www.tvcatalunya.cat que ha caigut en picat des del febrer a Alexa quan va començar a utilitzar el .cat però en canvi puja segons l'OJD. És que a algú pot pensar que de cop i volta a partir del febrer el portal de Televisió de Catalunya va començar a perdre audiència així perquè sí?.

ebruticies@yahoo.com

* NOTA: Ja hem aconseguit que E-brutícies surti en tercer lloc al Google quan busques E-notícies. Per això cada vegada que E-brutícies enllaça a E-noticies ho fa enllaçant justament a E-brutícies.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

La pàgina e.noticies.cat va estar operativa durant uns dies, jo la vaig afegir als meus bookmarks i la seguia, de cop i volta va deixar de funcionar...

1:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

El més fort és que SI que van usar el domini .cat, almenys durant una setmana. Més tard el van treure, demostrant el marcadíssim auto-odi del que fa gala aquell pamflet.

5:28 AM  
Anonymous Joanot said...

Com sempre passa en aquest país l'enemic és a dins. Tejedor i Martin botiflers!.

7:04 AM  
Anonymous socialdemocrata said...

Personalment crec que e-noticies és el bluf de Catalunya, té unes estrategies molt poc étiques. Encara que possiblement no combregi amb el pensament general d'aquesta web, el fet de denunciar una farsa com la d'e-notices em fa donar-li el meu suport.

5:06 PM  
Anonymous Anonymous said...

Això d'e-noticies, qui ho impulsa? Vaig conèixer el web fa molt poc. D'entrada pensava que era catalanista però un titular d'ahir en referència a la victòria d'Espanya al Mundial de bàsquet em va fer veure que més aviat no en tenia res, de catalanista! No penso tornar a entrar-hi.

11:36 PM  
Anonymous norton4657 said...

No entenc massa bé què passa. Sembla com si e-notícies hagés fet un gir en la seva essència... Podria ser? S'han passat al "dark side" o és que ens han pres el pel des dels seus inicis? Qui hi ha realment al darrera? Quins son els seus interessos reals? Tanmateix em sembla molt ridícul no utilitzar el .cat al mateix temps que el .com... No entenc com pot fer baixar audiència... Algú em pot dir amb quatre paraules planeres què passa exactament?

12:03 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home