Tuesday, April 11, 2006

Televisió de Catalunya s’e-mbruta
La nit de dilluns no varem dormir bé. Se’ns va travessar el sopar i la indigestió va ser manifesta. El zàpping sol ser molt ociós però et pot donar algun disgust. I això és el que ens va passar. Premem la tecla i patapam Xavier Rius (Javier Tejedor) convidat com a presumpte analista a l’Àgora del 33.

Ja ens preocuparem prou de fer arribar aquest article al seu presentador Ramon Rovira, que és evident que no ha llegit mai E-brutícies. O això o que ha rebut una trucada del tipus “mira Ramon aquest pesat de l’E-notícies perquè no el fas sortir, li dones uns minuts de glòria, i així ens deixarà tranquil•ls una estona”.

I per variar, novament amb els diners dels ciutadans Televisió de Catalunya es dedica a donar quota a aquesta mena d’individus. Mirin vostès senyors de Televisió de Catalunya si vostès fossin Telecinco i volen convidar el Padre Apel•les a opinar sobre política pot colar però convidar el tal Rius és, a banda d’insultar els espectadors, com si convidessin el consistori de Marbella a parlar de bon govern o Louis Van Gaal a parlar sobre el bon humor.

Mirar E-notícies és voluntari i, de fet, mirar Àgora també, però és molt cruel provocar sense previ avís aquestes úlceres als telespectadors. Com a mínim podrien posar un rètol de l’estil “Escoltar i veure Xavier Rius pot ferir la sensibilitat, la intel•ligència i provocar úlcera gastroduodenal”.

Pel que fa al debat sortosament en Tejedor va intervenir poc i per no aportar res com era d’esperar. Molta rialleta d’estic encantat d’escoltar-me i poca cosa més. La mala passada és per a la resta de periodistes, aquests sí amb un domini del tema i uns mínims de seriositat. Imagina’t que en saps una mica, tens cert reconeixement i arribes a TV3 i et trobes en Rius a la sala de convidats. Ha de ser dur. Com a mínim protocol•làriament era a la dreta de tot de la taula i tot sovint fora de pla.

Però desgraciadament Televisió de Catalunya s’e-mbruta.

ebruticies@yahoo.com

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

enhorabona amics, al google ja sou tercers!!!!

FURBYMAN

8:47 AM  
Anonymous Espectador said...

Doncs jo sóc un dels damnificats a qui també varen amargar la nit. Prefereixo veure la Bruixa Avorrida abans que aquest fantasma d'en Rius.

9:55 AM  
Anonymous Anonymous said...

Em sembla que el 23 d'abril, diada de Sant Jordi, els de la Generalitat van convidar el Salvador Sostres.

1:49 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home