Wednesday, May 31, 2006

E-notícies exigeix 66.000 € a la Generalitat per a fer una edició al País Valencià

Dels 744.400 € que l’autoanomenat “Diari de referència en català” està pidolant a la Generalitat, o exigint perquè segur que ja saben que si no afluixen la mosca es poden anar preparant mentre E-notícies tingui vida, 66.000 € es veu que els vol dedicar a implantar el model de la intoxicació al País Valencià. Bé, en el subconscient de l’amic Tejedor (Rius) “Comunidad Valenciana”.

Pobres germans del País Valencià. Tejedor però què t’han fet? Ja en varen tenir prou amb la batalla d’Almansa el 1707 com perquè vinguis ara a tocar la pera. Che collons!

Però en la ment riusiana ja lliga. Amb la segregació lingüística operada per PP i PSOE i les acusacions latents de pancatalanisme que han engalipat bona part de la societat valenciana, en Tejedor (Rius) ja té prou safrà per anar engroguint l’E-notícies, un atemptat comunicatiu pitjor que “Marina d’Or - Ciudad de Vacaciones”.

Si la Generalitat dedica els nostres impostos a l’aventura blavera d’en Rius ens quedarà a tots cara de xufa.

I per acabar un detall que ens fa notar un amable lector. Resulta que a E-notícies quan parlen de la novel•la “El Codi Da Vinci” en diuen “Código Da Vinci”, i en donarem més mostres en els propers dies. Ara ja sabem quina és la llengua pròpia de l’autoanomenat “Diari de referència en català”. Un presumpte diari, per cert, que torna a caure en picat a l’Alexa, el seu sistema de medició de referència. Ha caigut ni més ni menys que 3.000 posicions.

No, si igual al final ens en sortim i els tanquem la barraca.


PD: Des de la seva humil posició E-brutícies demana el “NO” al referèndum de l’Estatut del proper 18 de juny.

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Xavier Rius-Javier Tejedor, ets un cabronàs de cal Déu. Ja ens veurem les cares.

9:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

Eps, bruts i brutes, passeu-vos per l'e-notícies que hi ha xarop d'estopa amb en Bargalló (la segona editorial de la setmana) i smebla que se les han tingut a una roda de premsa a ERC

5:22 PM  
Anonymous Anonymous said...

Avui diuen:

Bargalló calumnia e-notícies

Bargalló quan encara era conseller primerL'exconseller primer de la Generalitat, Josep Bargalló, ha acusat e-notícies de demanar "peles per parlar bé de la gent" en la darrera roda de premsa convocada per Esquerra Republicana. Després de la compareixença del president del partit, Josep Lluís Carod-Rovira, Bargalló es va adreçar al director d'e-notícies, Xavier Rius, i va afirmar que "m'he estat plantejant enviar-te als tribunals". Després va rectificar perquè no "volia perdre el temps", però va assegurar que "has estat publicant una sèrie de falsedats sobre mi". Finalment, va assegurar que "jo no he demanat peles mai a ningú i molt menys al partit". "Tu saps qui demana peles, sou vosaltres qui demana peles per parlar bé de la gent", va afegir. El director d'e-notícies, Xavier Rius, va replicar que "això sí que es una falsedat, això sí que no t'ho tolero". "Potser que toquis de peus a terra, que ja no ets conseller", va afegir. Bargalló estava molest per dues informacions publicades al Confidencialx2 sobre el fet que el seu nom havia sonat a Torredembarra com a alcaldable i sobre les llistes d'ERC per Tarragona. "No hi cap bronca per les llistes d'Esquerra a Tarragona, potser n'hi ha a Barcelona perquè no volen que hi anem algú de Tarragona", va assegurar durant l'intercanvi d'opinions. La conversa va tenir lloc després de la roda de premsa, quan els micròfons encara estaven oberts.

2:19 AM  
Anonymous Pere said...

Efectivament avui ha superat totes les fornteres de l'ètica professional. Ara sí que en Bargalló s'hauria de plantejar molt seriosament portar-lo als tribunals. Això és motiu suficient com perquè la Generalitat no li doni ni un duro més. Endavant E-brutícies.

4:43 AM  
Anonymous greips said...

no trobo el vostre mail, per aixo ho escric aqui.

us heu fixat en el nou disseny? Be, us heu fixat també en que cada noticia porta un comptador amb el numero de lectures? Be, se m'ha fet extrany que els articles fossin tan llegits així que m'he imaginat com ho feien (1 accés=1 lectura a *tots* els articles). Aixi que he fet una prova: en dues pestanyes diferents del firefox hi he posat en cada una una noticia. He fet uns quants reloads i... bingo! el nombre de visites de cada article pujava el mateix nombre! O sigui que jastà, no sumen els accessos a la noticia, sinó els accessos a la web.
Una forma molt lletja d'inflar les estadístiques, que enganya a qui no entén d'informàtica però fàcilment detectable per qui en sap (com heu vist fent la prova).

Enfi, quin personatge eh? :D


PS: ah! els comentaris dins el codi html també estàn en castellà ;-)

4:45 AM  
Anonymous Anonymous said...

Vaia pàjaru en rius. M´ha censurat tot el que he escrit avui, i en cap moment he faltat al respecte. Li he demanat com pot presumir d´haver "aconseguit" (com si fos un mèrit) que el director de TV3 li pengés el telèfon, entre d´altres coses.

7:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Per cert, algú sap què ha passat amb l´eloi martin, que fa temps que no surt per enlloc ?

2:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

Potser ha rebentat després de fotre's un senglar. :P

12:43 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home