Monday, May 15, 2006

E-notícies vol 356.400 euros de la Generalitat per salvar el diari en castellà Diario Ibérico

Fa uns dies dèiem que E-notícies no es quedava curt a l’hora de pidolar a la Secretaria de Comunicació de la Generalitat per sobreviure davant la incompetència de llançar al mercat productes amb certa qualitat. Donàvem la xifra: 744.400 euros. En efecte, 123 milions de les antigues pessetes, que Javier Tejedor àlies Xavier Rius i director d’E-notícies) i Eloy Rafael Martín (àlies Eloi Martín, editor d’E-notícies) pretenen que els entrin per la via directa de la butxaca dels contribuents catalans.

Ara però hem sabut que el Departament de Cultura ja hauria passat per caixa, de fet ja hi passa constament en forma de molta publicitat, i donat 40.000 euros més a E-notícies per a una innovació que fa riure i que explicarem properament.

D’aquests 744.400 euros EDR Interactiva SL, l’empresa editora del presumpte “Diari de referència en català”, reclama a la Generalitat, en forma d’ajut públic, 356.400 euros, gairebé 60 milions de pessetes, per a la “Consolidació de l’edició en castellà del mitjà www.diarioiberico.com”.

En principi sobren els comentaris. Ja és conegut el botiflerisme d’aquesta empresa maquillada de catalanitat però profundament impregnada d’una manera de fer molt madrilenya. De fet, Diario Ibérico, que ha estat un autèntic desastre, sempre ha estat l’intent en castellà d’infiltrar-se entre la faramalla de referència. Libertad Digital, segons ens expliquen fonts molt properes a Javier Tejedor (àlies Xavier Rius), sempre ha estat el model a seguir per part d’E-notícies.

Ara la situació és especialment alarmant. El cessament d’ERC del Govern fa que els ajuts a la premsa digital quedin en mans del PSC que pot no tenir massa miraments i per por a l’estil Tejedor passar per l’adreçador i afluixar bona part dels 744.400 euros.

Tejedor y Martín pretenen doncs que els catalans els regalem 60 quilos per a veure si poden ser “Diario de referencia de chismorreos, dimes i diretes espureos de la Brunete mediática”.

El daltabaix que ha patit el Govern no fa més que beneficiar E-notícies. Tenim doncs Rius de faramalla per estona? Com sempre estarem alerta.

ebruticies@yahoo.com

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Per afegir al descrèdit de'n Tejedor... S'atreveixen a fer
confidencialsx2 de simples informacions a l'abast de qualsevol. Ahir mateix en Carod va explicar en una roda de premsa que la campanya d'Esquerra es centraria molt en Internet, comentari que ha valgut un dels seus "megaconfidencials" que
obliguen els pobres lectors a passar
per caixa. Estafa!!

7:18 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home