Wednesday, May 17, 2006

E-notícies vol copiar Vilaweb amb edicions locals
Dels 744.400 euros que EDR Interactiva SL (a la foto la seu), l’empresa editora del presumpte “Diari de referència en català”, reclama a la Generalitat, en forma d’ajut públic, en vol dedicar 169.000 (28 milions de les antigues pessetes) a copiar el model d’edicions locals de Vilaweb.

Sobta que l’autoproclamat “Diari de referència en català” vulgui copiar d’algú si de debò es creu referència però és el que hi ha. El director de l'e-cosa, Javier Tejedor (àlies Xavier Rius) sempre ha envejat la implantació i les audiències de Vilaweb que, en efecte i agradi o no (a nosaltres ens importa poc), sempre ha estat el diari digital líder i ara creu que copiant l’estrectura d’edicions locals podrà convertir-se, ara sí, en la referència.

Això, però, planteja un problema greu per a país. El model E-notícies atempta la convivència i que s’implanti com un virus en edicions locals només farà que recollir la mesquinesa i el pitjor de cada poble. Edicions locals d’E-notícies seran l’escenari ideal de regidors rebotats i assedegats de revenges personals que es dedicaran a intoxicar a tort i a dret per veure si cremen l’adversari polític del municipi tot esperant que la sort els somrigui a les urnes.

Però com sempre la responsabilitat és de la Secretaria de Comunicació del Govern, ara en mans del PSC. Ho tenen fàcil. Zero euros i cap a caseta.

ebruticies@yahoo.com

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home