Thursday, June 08, 2006

El Departament de Cultura torna a obrir l'aixeta

Que el Departament de Cultura és un dels principals valedors d’E-notícies queda del tot clar veient la quantitat d’espais fixes i publicitat que decoren l’autoanomenat “Diari de referència en català”. Però no en tenen prou i ara a l’amic Javier Tejedor (Xavier Rius), director de l’e-cosa, i l’editor Eloy Rafael Martín Sánchez (Eloi Martín) els ha tornat a tocar la rifa. Ni més ni menys que 40.000 euros (6,5 milions de les antigues pessetes) per una cosa tan, tan però tan innovadora com introduir el vídeo a E-notícies, una cosa així com premiar les televisions perquè innovin introduint el color.

Però el més greu de tot és que E-notícies ha aconseguit la morterada sense acreditar degudament les seves audiències i el director de l’Institut Català d’Indústries Culturals s’ho ha empassat i aquí no ha passat res. Ara l'e-coseta dels videos es diu E-indústries culturals.

Posar una e i un guionet davant de qualsevol paraula és màgic. En Rius ho ha provat i li surt de conya. A nosaltres en canvi...

ebruticies@yahoo.com

5 Comments:

Anonymous Isaac Garcia said...

No entenc com una institució pot subvencionar un projecte autoanomenat 'periodístic' però emprès amb clara intencionalitat política i això és nítidament contrastable.

Total, ara que pinta sociovergència, en Rius-Tejedor té diners assegurats, els de la nostra butxaca.

6:23 AM  
Anonymous Agustí said...

No arribo a entendre quins criteris segueixen per atorgar diners públics, ni si comproven massa on van a parar. És vergonyós que aquest panfletu s´aguanti amb diners de tots. Isaac, he vist que has tret l´enllaç d´e-noticies i has afegit el d´e-bruticies, molt bé. Encara que sigui difícil es tracta d´anar posar un granet de sorra per acabar amb aquesta mentida anomenada "diari electrònic"

9:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

Recomano la següent pàgina:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/viewComm/9803

salutacions de eloi@gracia.mesvilaweb.cat

12:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tejedor... per què no tornes als pàrvuls i aprens alguna cosa? T'anava a dir a la facultat de periodisme, però en el teu cas hem de tirar més avall.

Apa, a veure si se't treuen les ganes d'extorsionar al personal...

2:48 PM  
Anonymous Anonymous said...

What a great site » »

11:08 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home