Tuesday, August 01, 2006

Declarem l'alto al bloc

E-brutícies ha procurat durant mesos denunciar amb tota la contundència que ha pogut una de les taques de la comunicació a Catalunya que porta per nom E-notícies. Ara no insistirem en les maneres de Xavier Rius (Javier Tejedor) i l'empresa EDR Interactiva SL liderada per l'editor de l'e-cosa, Eloy Rafael Martin. Ho fèiem amb l'esperança que mai més cap diner públic anés a parar al foment de la tergiversació i la faramalla que no fan cap bé al país. Però no, la qualitat dels nostres governants és ínfima i Edició Disseny i Realització Interactiva SL i e-notícies esports SL han rebut 95.000 € en la convocatòria d'ajuts a mitjans de comunicació per part del Departament de Presidència controlat ara de totes totes pel PSC. Això a efectes pràctics no vol dir res perquè abans els ajuts venien d'ERC i si guanya CiU de ben segur que amb la bona relació que hi ha entre en Rius i en Madí la cosa els anirà com una seda.

Per tant, en contra del que es va denunciar en el seu dia la Generalitat ha tornat a passar per caixa amb els diners de tots vosaltres i nosaltres. I el més greu és que un dels projectes ha rebut 30.000 € per a la consolidació d'un diari digital en castellà www.diarioiberico.com

L'estil de l'autoanomenat "Diari de referència en català" ha estat premiat amb 12.000 € més en relació a l'any 2005 quan ja en va rebre 73.562, és a dir la vulgaritat ha rebut una bonificació del 30%.

Davant d'aquest fet i si això és el que tenim a Catalunya, E-brutícies declara un alto al bloc i ho deixa aquí.

ebruticies@yahoo.com

58 Comments:

Anonymous Anonymous said...

La qüestió és saber qui decideix, qui formava part de la comissió que va adjudicar aquestes subvencions. No tenen correus institucionals als que es pugui enviar un mail de queixa i repulsa?

Quin desastre...

11:18 AM  
Anonymous Anonymous said...

Heu sortit derrotats. No em feu cap pena. :-)

12:49 PM  
Anonymous e-stranyat said...

Diario Ibérico ha rebut subvenció? Però no se suposava que, tal i com s'indicava en les bases, les subvencions anaven orientades a projectes que fessin servir el català i/o l'aranès?

1:13 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ànim, no us rendiu tant aviat, alguna cosa s'hi ha de poder fer. Em nego a creure que en aquest país encara es facin les coses d'aquesta manera.

5:26 PM  
Anonymous Pep said...

Siusplau, no abandoneu, sou necessaris!

1:06 AM  
Anonymous e-llest said...

La subvenció que més "mola" és la de La Vanguardia Digital, que és 100% en castellà. Aquests sí que necessiten ajuda, i no els projectes en català !

QUINA VERGONYA D'AJUTS DIGITALS !!!!! HAS ESTAT TU NADAL ? RIUS, LES EXTORSIONS FUNCIONEN EH ?

9:07 PM  
Anonymous tinet said...

El segon comentari deu ser d´en Rius, no ?

5:42 AM  
Anonymous un que passava said...

l'única lluita que es perd és la que s'abandona. Tots amb e-bruticies! No defalliu!

6:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

Algú pot explicar què fa en Rius que mereixi ser subvencionat?
Que es restin diners de politiques socials per donar-los a ell?
Algú ho sap?
Això no és premsa, és MAFIA.

7:02 AM  
Anonymous Anonymous said...

Perquè no expliqueu qui subvencionava realment l'eBrutícies? Vosaltres, els d'ERC, foteu pena.

11:48 AM  
Anonymous Un altre said...

Estar en contra d'e-brutícies és ser d'ERC ? Estar en contra d'un mitjà de comunicació que extorsiona i fa xantatge per obtenir diners és ser d'ERC ?

Si més no és una reflexió curiosa. De totes maneres estaràs content, ERC ja no pinta res al govern català i a l'e-notícies li plouen els calers.

Que visquin els "ajuts" a la "premsa" digital.

Desgraciadament això no és tot amics.

10:41 AM  
Anonymous Anonymous said...

En aquest cas no hi ha motius per un 'alto el bloc'. Agafeu-vos-ho amb més calma i gaudiu de l'estiu... però que no sembli que els focs d'aquests dies us han socarrimat. A la tornada al setembre, segur que tindreu motius i arguments per tornar-hi.
Nosaltres, des de l'altre costat, us anirem fent arribar tot el que sapiguem i vosaltres seguiu posant-hi el context oportú.

Felicitats i moltes gràcies per la feina feta fins ara. Bon estiu!

3:22 PM  
Anonymous internauta said...

Dedueixo que tota la merda contra ERC a l'e-notícies era per l'Ebrutícies. I si ara ho deixeu se suposa que és perquè vénen eleccions i l'e-noticies és de les webs més visitades de la xarxa. Jugadeta 'intel·ligent' per part vostra això d'abaixar-vos els pantalons pel bé del partit. No hi tinc res a dir.

No entenc que si us molesta tant no sapiguéu fer-li la competència amb una altra web de notícies. Es tracta de passar-se el dia mirant la tele o escoltant la ràdio i anar obrint temes deixant que la gent opini (cosa que dispara les visites que no pas si no es deixa opinar la gent).

Ja havia observat que últimament no putegen tant a ERC com ho havien fet. Avui descobreixo que és per l'alto el bloc. Tot i que potser que quan s'acostin les eleccions e-notícies s'en recordi de qui el subvenciona i torna als orígens. ja es veurà.

De la vostra web mai no m'ha agradat que li digueu Tejedor. Si és que es va canviar l'ordre dels cognoms hi tenia tot el dret i ningú li ha de dir res. La prohibició de poder-se canviar el nom o els cognoms és una herència de l'estat policial espanyol. A altres països pagant la gent es pot canviar el que vulgui. Criticar-ho aquí demostra mentalitat policial. Cruyff es deia Cruijff fins que s'ho va canviar i en va comprar el copyright del seu invent i tot.

11:30 AM  
Blogger  said...

internauta,

El problema no és que es canviés el nom. Sinó que ho fes aprofitant la reputació d'un altre periodista que des de llavors ha de firmar com "Xavier Rius-Sant"

Aquí teniu la opinió del veritable Xavier Rius, que podeu trobar aquí: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/9803

--------------------------------------------
Com que es parla de la meva persona en aquesta polèmica sobre el Sr ara anomenat Xavier Rius d´e-notícies, i es comenta que no s´ha de confondre amb mi que signo com Xavier Rius-Sant, vull recordar el següent: Fins l´any 1991, jo que sempre m´he dit Xavier Rius Sant, escrivia a tots els diaris de Barcelona i Madrid, tret del Ya, l´ABC i La Vanguadia, amb el meu nom Xavier Rius, sobre temàtiques de pau i conflictes, especialment sobre temes de servei militar, objecció, estrangeria, la primera guerra d´Iraq, ETA, etc... Havia publicat diversos llibres i se´m considerava un expert. Un bon dia, el novembre de 2001 em trobo un article sobre el sorteig de quintos a La Vanguardia signat per Xavier Rius i a La Vanguardia em confirmen que no hi treballa ningú amb aquest nom. Finalment aclareixo que l´ha escrit el jove periodista Javier Tejedor Rius que després d´estar a la redacció de Madrid i complir els seus deures amb la patria fent la mili, s´acaba d´incorporar a la redacció de Barcelona per escriure sobre temes de seguretat i defensa. Cada diumenge escriu un nou article sobre la reforma de la mili, tema sobre el que jo escric llavors a El País, El Mundo, El Independiente -que acaba de plegar- El Observador, AVUI, Diari de Barcelona, i ocasionalment també a El Periódico. El que ell escriu tothom m´ho atribueix a mi. Finalmente aconsegueixo parlar amb "Javier Tejedor" i em comenta que com es diu Xavier Tejedor Rius, m´agradi o no firmarà si li dóna la gana com a "Xavier Rius". Donat que la direcció de La Vanguardia es desentén, em dirigeixo al Col.legi de Periodistes que el convoca a una reunió on ell compareix i explica que ha canviat o estar canviant al registre civil l´ordre dels cognoms i sempre més signarà només com "Xavier Rius". Donat que jo no estava d´acord amb el que ell escrivia, i necessitava diferenciar-me d´ell, amb qui era impossible dialogar ja que responia amb arrogància e insolència cap a la meva persona, vaig deixar de signar com a Xavier Rius i des de llavors signo "Xavier Rius-Sant". Malgrat això durant molt temps m´han atribuït el que ell fa i fins i tot poc després de canviar d´indetitat va arribar a acceptar invitacions per fer xerrades sobre la reforma d ela mili i els convocants que m´esperaven a mi, es quedaven de pedra quian veien que qui es presentava a l´acte era ell amb qui havien contactat trucant a La Vanguardia i no ell no havia aclarit que ell acabava d ecanviar d´identitat. "LA VIDA TE DA SORPRESAS" I DE VEGADES "HAY QUE JODERSE" Xavier Rius Sant
--------------------------------------------

11:39 PM  
Blogger  said...

I pel que fa a la "merda contra ERC" és la forma de treballar d'e-noticies.

Es dedica a anar tirant "merda" a la majoria de partits polítics excepte als "ciudadanos" ja que donar-los protagonisme és tirar merda a la resta de partits.

Hi ha temporades que es desfoguen contra CIU, altres contra el PSC, i després IC i ERC. Llavors els partits cauen a la trampa i els i posen publicitat, temporada en la qual el "diari" els hi dona una mica de treva.

Hi va haver una temporada que no deien res de dolent d'ERC, i ves per on a dalt de tot hi havia un anunci d'aquests. I quan no tiren merda a CIU també hi ha publicitat d'aquests.

11:51 PM  
Anonymous internauta said...

D'acord amb tu, no havia llegit del tot els articles. em pensava que era una guerra d'ERC contra Tejedor. En principi una idea pot ser demanar a l'autor del bloc que es retira que deixi pas a altres que voleu seguir amb aquest bloc o bé obrir-ne un altre vosaltres. a reveure.

En fi, jo també em pensava que Alexa era fiable.

10:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

El Tejedor ha començat una guerra contra ERC de Vic acusant-la de racista perquè s'ha criticat al Montilla per espanyolista. Alerta que està fent el joc del PSC de fer víctima el pobret Montilla per veure si aixequen el vot ètnic.Ha falsejat el que deien els d'ERC de Vic en el seu bloc.

12:35 AM  
Anonymous Joan Francesc said...

Al marge que E-bruticies es mantingui o no ferm amb l'alto al bloc jo que tinc la certesa gairebé absoluta de qui hi ha al darrera us puc assegurar que no tenen res a veure amb cap partit polític. I que ningú em demani ara que digui qui són perquè a mi en Tejedor em cau més o menys igual de bé que em pugui caure l'Aznar, en Boadella o el dictador Franco.

11:04 AM  
Anonymous pablo gasol said...

e-noticies censura els comentaris a les seves notícies, ho he viscut en carn pròpia.
torneu, e-brutícies, us necessitem!

12:11 PM  
Anonymous Anonymous said...

Algun dia el cas d'e-notícies s'estudiarà a les facultats de periodisme com a paradigma de l'enganyifa informativa. També a la facultat de ciències polítiques com a paradigma de la mediocritat de la generació de polítics que ens està manant (els qui malgrat les evidències van subvencionant l'amic Tejedor).

4:13 AM  
Blogger your said...

phentermine nice :)

9:09 AM  
Blogger joki said...

e-noticies cada cop fa més pudor socialista, fa mesos que hi ha el logo del PSC a la capçalera i comença a donar notícies manipuladores anticiu.

2:39 AM  
Blogger pwrdwe said...

doncs anem bé així doncs!! puta vergonya!!! va endevant, teniu molts subdits!!!

1:59 PM  
Blogger your said...

earn money - tramadol cool blog :)

9:52 AM  
Anonymous Anonymous said...

Os heu deixar de comptabilitzar els ajuts automàtics, a on els hi han caigut 7.029 EUR més. O sigui que en total 102.029 EUR.
LAMENTABLE.
D'altres projectes amb més sentit cultural no han rebut res.

En aquets ajuts automàtics també li han donat 829,50 EUR a una empresa que s'anomena "Alianza Evangélica Española". Amb aquest nom no sé ni com s'han atrevit a demanar ajuts a la Generalitat. Es clar que amb els temps que corren per la "Plaza San JaIme" el dia menys pensat ens trobem una estàtua del Generalísimo.

Que el primer projecte digital subvencionat sigui un de castellà, La Vanguardia, ho diu tot.

Visca Casteluña.

4:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

hi ha alguna via judicial per exigir que es revisin els ajuts a e-noticies?

Entenc que la Generalitat ajudi econòmicament projectesen llengua catalana, però una cosa és AJUDAR i l'altra, com passa amb enoticies, és FINANÇAR quasi al 100% les despeses d'un mitjà de comunicació.

Enoticies és un mitjà privat sostingut artificialment amb diner public per a unes finalitats de manipulació, intoxicació i persecució que a ningú no se li escapen.

Aquí hi ha malversació de cabals públics. Que vingui un jutge i s'ho miri.

3:17 PM  
Anonymous Anonymous said...

Brutal, les "delegacions" locals d'e-noticies són una tirallonga de declaracions de polítics de cada ciutat, copiades òviament dels altres mitjans, sense citar-los, i convertides en preteses "notícies" del diari del Rius.
Però quina barra té aquest tiu!
La pregunta clau és: a canvi de quines feines brutes la Generalitat li passa les morterades de diners al Rius?
Perquè en aquest país ningú regala res a canvi de res...

1:47 PM  
Blogger Sandra White said...

phentermine - health insurance - debt consolidation - home equity loans Nice comment.. I ll come back for sure :]

11:23 PM  
Blogger Sandra White said...

phentermine - health insurance - debt consolidation - home equity loans Nice comment.. I ll come back for sure :]

11:23 PM  
Blogger Sandra White said...

phentermine - health insurance - debt consolidation - home equity loans Nice comment.. I ll come back for sure :]

3:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tobdat a l'hemeroteca de El Mundo
Quan després l'Albert Montagut contracta a Tejedor, molta gent de la redacció de Madrid, pensa que han contractat a l'autèntic. Més trad Perdo J. el fa fora per inventar-se notícies i ell crea E-notícies.El Mundo
Sección de Comunicación, viernes 24 de abril de 1992
LA SAGA DE LOS RIUS

Un especialista en temas de defensa, harto que le confundan con un redactor que cubre los mismos temas y firma igual que él

Cristina Frade

"He aquí una situación digna de un cuento de Kafka", dice uno. "Póngase en mi lugar", pide el otro. Ambos trabajan en Barcelona y escriben sobre los mismos temas, pero no se trata de una simple rivalidad profesional. Los dos, mal que le pese a uno de ellos, son Xavier Rius.
No siempre ha sido así. Al parecer de este hecho insólito sólo se percató en septiembre de 1991 el primero de ellos.
Entonces a nadie de los que le conocen le extrañó leer en La Vanguardia un artículo suyo sobre la mili y la guerra del Golfo. Vinculado al Movimiento de Objetores de Conciencia hasta 1987, Xavier Rius Sant -Rius a secas en la Prensa- es autor de varios libros y especialista en temas de defensa. También escribía hasta entonces, en todos los periódicos de Barcelona y Madrid, excepto Ya, ABC y La Vanguardia. En septiembre de aquel año muchos pensaron que había añadido esta cabecera a la larga lista de medios que colaboraba. En realidad el Xavier Rius de La Vanguardia no era él, sinó un periodista del diario barcelonés, Javier Tejedor Rius, especialista también en temas de defensa que en agosto de aquel año había decidido invertir el orden de sus apellidos y suprimir el paterno de su firma.
El primer Rius pidió a la dirección del periódico que aclarara de alguna forma la confusión creada por el hecho que dos personas distintas escribieran sobre los mismos temas con la misma firma.
Mandó cartas a Juan Tapia, director de La Vanguardia, habló con el redactor en cuestión, puso su caso en conocimiento del Colegio de Periodistas de Barcelona y llegó a enviar requerimientos notariales sin éxito.
Casi todos reconocen que no le falta razón, pero legalmente no se puede hacer nada. Ante el fracaso de sus gestiones, ha optado por firmar con sus dos apellidos y ha propuesto a su doble que haga lo mismo. De paso, aprovecha cualquier ocasión que le brindan los medios para deshacer
el entuerto.
"Es muy desagradable que te atribuyan lo que no es tuyo o que alguien crea que ha hablado contigo cuando en realidad lo ha hecho con otra persona", afirma.
Xavier Rius, el segundo, asegura que "anteponer el apellido materno al paterno -en un país más bien machista como éste- no es demasiado habitual, pero tan legal como pagar impuestos".
"Lamento cualquier confusión, pero puedo asegurar que no ha sido mi intención plagiar, imitar o usurpar la identidad de mi colega",explica. "De hecho, tal confusuión no existe, ya que él colabora en Prensa con artículos de opinión y yo sólo hago información".
No está dispuesto a cambiar su nueva firma aunque reconoce que le traido más quebraderos de cabeza que un cambio de sexo"

7:01 AM  
Anonymous Anonymous said...

No entenc res. Qui és qui ara? Per què l'ex Tejedor no es diferencia de Rius-Sant?
Joan

11:34 AM  
Anonymous internauta said...

Nova censura als meus comentaris a l'e-noticies. Es nota que allò és un cau castellanoparlant tot i publicar la web en català. per cert, el copyright de totes les informacions que treu d'altres diaris se'ls passa pels collons, oi? déu n'hi do quina web! llegir diaris i anar plagiant les entrevistes i informacions dels altres!

5:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

Keep up the good work » »

10:13 PM  
Anonymous Anonymous said...

best regards, nice info film editing schools

11:51 PM  
Anonymous Anonymous said...

Best regards from NY! Revell porsche 911 pain relief tramadol mazda ringtone http://www.fat-fat-woman.info designer handbags gmc safari accessory norton antispam 2005 keygen Wheelchair transportation services on sale Cheap duplex laser printer

1:57 PM  
Anonymous vifiter31 said...

seguiu endavant, no us renidiu! l'e-noticies no pot quedar impune!

salut!

8:18 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hi, this is not so related to your page, but it is the site you asked me 1 month ago about the abs diet. I tried it, worked well. Well here is the site

10:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

3:47 AM  
Anonymous binoculars night vision said...

black mold exposureblack mold symptoms of exposurewrought iron garden gatesiron garden gates find them herefine thin hair hairstylessearch hair styles for fine thin hairnight vision binocularsbuy night vision binocularslipitor reactionslipitor allergic reactionsluxury beach resort in the philippines

afordable beach resorts in the philippineshomeopathy for eczema.baby eczema.save big with great mineral makeup bargainsmineral makeup wholesalersprodam iphone Apple prodam iphone prahacect iphone manualmanual for P 168 iphonefero 52 binocularsnight vision Fero 52 binocularsThe best night vision binoculars here

night vision binoculars bargainsfree photo albums computer programsfree software to make photo albumsfree tax formsprintable tax forms for free craftmatic air bedcraftmatic air bed adjustable info hereboyd air bedboyd night air bed lowest pricefind air beds in wisconsinbest air beds in wisconsincloud air beds

best cloud inflatable air bedssealy air beds portableportables air bedsrv luggage racksaluminum made rv luggage racksair bed raisedbest form raised air bedsaircraft support equipmentsbest support equipments for aircraftsbed air informercialsbest informercials bed airmattress sized air beds

bestair bed mattress antique doorknobsantique doorknob identification tipsdvd player troubleshootingtroubleshooting with the dvd playerflat panel television lcd vs plasmaflat panel lcd television versus plasma pic the bestThe causes of economic recessionwhat are the causes of economic recessionadjustable bed air foam The best bed air foam

hoof prints antique equestrian printsantique hoof prints equestrian printsBuy air bedadjustablebuy the best adjustable air bedsair beds canadian storesCanadian stores for air beds

migraine causemigraine treatments floridaflorida headache clinicdrying dessicantair drying dessicantdessicant air dryerpediatric asthmaasthma specialistasthma children specialistcarpet cleaning dallas txcarpet cleaners dallascarpet cleaning dallas

vero beach vacationvero beach vacationsbeach vacation homes veroms beach vacationsms beach vacationms beach condosmaui beach vacationmaui beach vacationsmaui beach clubbeach vacationsyour beach vacationscheap beach vacations

1:02 PM  
Anonymous Anonymous said...

Se us veu el llautó d'ERC, el ressentiment, la mala consciència i l'"estratègia a llarg termini" de fragmentar el PSC i quedar-vos part dels seus vots. E-notícies diu veritats com a punys i dolen. I ja podeu posar comptadors espies. La veritat acaba surant.

2:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

Volia deixar constància que tinc el convenciment que e-noticies practica no només la censura dels missatges dels lectors, sinó que endemés veta l'accés a les persones (IPs) que li són molestes amb les seves opinions.
Shame on you, e-noticies!!!! Shame on you, Rius!!!!!

2:02 AM  
Anonymous Eloi Martin - Mafios said...

L'entrada es vella, però l'acabo de descobrir.

t'explicaria tantes coses del putu Xavier Rius, et puc ben jurar i amb coneixement de causa que aquest paio es un GFdP, ell i un paio que hi ha a l'ombra darrera d'ell, un empresari opusino mafiós (dels de veritat, amb matons i coses xungues) Eloi Martin.

Saps allò que diuen en castellà que "a cada cerdo le llega su san martin", doncs això, que desitjo des de fa molts anys que un dia aquest parell algu els suqui en una gran olla plena de merda.

Hem estat molts els estafats, enganyats, perjudicats, difamats, amenaçats, robats, explotats,... per aquest parell de porcs

M'entres tant segueixen rebent subvencions, que paguem tots...


Mira, ningú els denunciara, peque son penya xunga de debò, però cal que els que sabem moltes coses no callem, perquè si "el rio suena, es que agua lleva" i que s'ho pensis dos cops les empreses que allí s'hi anuncien, o els que decideixen que poden otorgar una subvenció a e-notícies.com, contruit en base a enganys, explotació, falsetat, timos, amenaces, etc. de debò..penseu-ho dos cops, pregunteu per aquí i per allà i la gent us explicarà

sense entrar a valorar la merda que allí s'hi escriu: Xavi Rius, un dels FdP més grans d'aquest país.

Deixo el comentari perquè algun dia els seus fills puguin llegir quin tipus de persona es el seu pare i se'n sentin ben orgullosos.

3:05 AM  
Anonymous Anonymous said...

potrebo, da preverijo:)

3:18 PM  
Anonymous Anonymous said...

Yu ar gai

2:01 AM  
Blogger Vinny said...

Your internet site is invariably definitely one the most suitable . On the whole appearance of the webpage is probably dramatic .
Locksmith in Irving TX
Locksmiths in Norwalk
Locksmith Richmond CA
Locksmith Fremont CA
Locksmith Palo Alto CA
Locksmith Sunnyvale CA
hialeah locksmiths
pembroke pines locksmiths
pembroke pines locksmiths
pembroke pines locksmiths
locksmith pembroke pines
Aventura FL locksmith
locksmith miami fl
pembroke pines locksmiths
irvine ca locksmith

3:44 AM  
Anonymous Anonymous said...

<----- Opening Spinn
Generic Viagra[url=http://www.viagra-generic.us]Generic Viagra[/url]http://www.viagra-generic.us
Purchase Cialis[url=http://www.purchase-cialis.us]Purchase Cialis[/url]http://www.purchase-cialis.us
Cialis [url=http://www.cheapcialiso.com] Cheap Cialis[/url]http://www.cheapcialiso.com

6:31 AM  
Anonymous Anonymous said...


Cialis[url=http://www.cialis.gd]Cialis[/url]http://www.cialis.gd
Viagra[url=http://www.viagra.gd]Viagra[/url]http://www.viagra.gd
Viagra Without Prescription[url=http://www.viagrawithoutprescription.vc]Viagra Without Prescription[/url]http://www.viagrawithoutprescription.vc

5:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

&&& Viagra Online Without Prescription %%% [url=http://www.viagra-online-without-prescription.biz]Viagra Online Without Prescription[/url] 778856 http://www.viagra-online-without-prescription.biz ((()0
Cialis &&&& [url=http://www.cialis.gd]Cialis[/url] %%% http://www.cialis.gd (()) Viagra **&& [url=http://www.viagra-no-prescription.com]Viagra[/url] %%% http://www.viagra-no-prescription.com
(()) viagra online without prescription **** [url=http://www.viagra.gd]Viagra[/url] %%% http://www.viagra.gd
$$%% Cialis Online (()) [url=http://www.cialisonline-usa.com]Cialis Online[/url] +++ http://www.cialisonline-usa.com

7:45 AM  
Anonymous Anonymous said...

Süsse Teens ab 18 live vor der privaten livecam.
Willst du sie so richtig rannehmen? Melde dich jetzt unverbindlich an und du erhälst gleich 50 Coins für die webcams kostenlos!
Erlebe versaute [b][url=http://free-teen.org]Teen Sex Cams[/url][/b]. Gerade erst 18 und schon so sexsüchtig.

[url=http://divertingaforo.eu5.es/phpbb/memberlist.php?mode=viewprofile&u=8107]FreeTeen[/url]
[url=http://forum.specialoperationsprep.com/viewtopic.php?f=18&t=638]Free Teen[/url]
[url=http://cem-cs.za.pl/viewtopic.php?p=7746#7746]FreeTeen[/url]

[url=http://tourism.kspi.kz/includes/guest/index.php?showforum=]FreeTeen[/url]
[url=http://astaraonline.gigfa.com/forum/member.php?action=profile&uid=1127]Free Teen[/url]
[url=http://garygadsdon.com/demo1/index.php?topic=25150.new#new]Teens ab 18[/url]

http://www.uafilms.biz/user/LiveTeens/ http://infa.geek.pl/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=65989 http://www.wjhsd.net/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=520572 sexcam[/url]

3:58 PM  
Anonymous Anonymous said...

http://www.babay.newsvine.com/_news/2013/05/15/18284827-buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap-viagra-online viagra asd [url=http://www.babay.newsvine.com/_news/2013/05/15/18284827-buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap-viagra-online] viagra Online [/url] asda
http://www.en.netlog.com/adamjones002/blog/blogid=23447589 Buy viagra asd [url=http://www.en.netlog.com/adamjones002/blog/blogid=23447589] viagra Online [/url]asda
http://www.cowman801.soup.io/post/312863364/buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap viagra Online asd [url=http://www.cowman801.soup.io/post/312863364/buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap] viagra Online [/url] asda
http://www.sic9par.dhpreview.devhub.com/blog/1852871-buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap-viagra-online/ viagra asd [url=http://www.sic9par.dhpreview.devhub.com/blog/1852871-buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap-viagra-online/] viagra[/url] asda
http://www.pantsvoyage7.exteen.com/20130513/buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap-viagra-online viagra asd [url=http://www.pantsvoyage7.exteen.com/20130513/buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap-viagra-online] Buy viagra[/url] asda
http://www.myspace.com/592723716/blog/546911041 viagra Online asd [url=http://www.myspace.com/592723716/blog/546911041] Buy viagra[/url]asda
http://www.purevolume.com/pantswax8/posts/4217221/buying+viagra%3a+best+tips+to+buy+cheap+viagra+online Buy viagra asd [url=http://www.purevolume.com/pantswax8/posts/4217221/buying+viagra%3a+best+tips+to+buy+cheap+viagra+online] viagra[/url] asda
http://www.babay.newsvine.com/_news/2013/05/13/18218548-buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap-viagra-online viagra Online asd [url=http://www.babay.newsvine.com/_news/2013/05/13/18218548-buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap-viagra-online] viagra Online [/url] asda
http://www.meonlyme90.blogspot.in/2013/05/buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap.html viagra Online asd [url=http://www.meonlyme90.blogspot.in/2013/05/buying-viagra-best-tips-to-buy-cheap.html] viagra[/url] asda

2

12:55 AM  
Anonymous Anonymous said...

Only will it really loose unique check out additionally taste, things enjoy a sharp love.
. Should Mrs. Your current fruity flavors are inclined to a little more definite when compared to several grapes,
may be due to this that your wine is useful whenever you are expert this
coming summer. Currently the Nespresso espresso maker, on the flip side, must be hassle-free to clean
out soon there after put on. One particular more connection to coffee drinkers in considered
the pastries, brownies in addition to the tobacco cigarettes
which in turn should be part and parcel possessing sit down elsewhere, these extra consumptions might precisely end in being
in poor health additional occasional solo.

Check out my web site coffeemakersnow.com

2:51 PM  
Anonymous Anonymous said...


viagra, [url=http://storify.com/koushik90/viagra-explosion-online-be-sure-before-you-buy-1#publicize]viagra[/url],

http://storify.com/koushik90/viagra-explosion-online-be-sure-before-you-buy-1#publicize

viagra, [url=http://mylist99.blogspot.in/2013/05/viagra-explosion-online-be-sure-before_19.html]viagra[/url],

http://mylist99.blogspot.in/2013/05/viagra-explosion-online-be-sure-before_19.html

viagra, [url=http://viagraonline90.dinstudio.com/11/4/5/viagra-explosion-online-be-sure-before-you-buy/]viagra[/url],

http://viagraonline90.dinstudio.com/11/4/5/viagra-explosion-online-be-sure-before-you-buy/

viagra, [url=http://www.flixya.com/blog/5303162/Viagra-Online-Be-Sure-Before-You-Buy]viagra[/url],

http://www.flixya.com/blog/5303162/Viagra-Online-Be-Sure-Before-You-Buy

viagra, [url=http://subhraseo.zoomshare.com/2.shtml/14f57ff25de00819a73204df259ea12c_519997b8.writeback#comment]viagra[/url],

http://subhraseo.zoomshare.com/2.shtml/14f57ff25de00819a73204df259ea12c_519997b8.writeback#comment

7:52 AM  
Anonymous Anonymous said...

In case combining tons of results alternatively vegetables, it is very important will differ
chance within equipment. Definitely is essentially held since
their compound project lessens step by step following a Half hour elderly beverages that has 50 percent of how the enzyme game obtained from a huge newly achieved particular.
Its mower blades are prepared to put together along with break within mere seconds.
Gerson found that utilizes consumption of drink presents a
superdose involved with mineral deposits, vitamins and minerals also phytonutrients around the structure,
in so doing to let the shape for thoroughly clean as well as
a reboot on their own.

Also visit my website ... braun blender gasket

3:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

Corrects sun exposure, photoaging, or age-related spots. The type the key variations be made likely
when you've come getting very poor energy, posses placed on big extra looking for the reflector allows develop into not certain that may your skin is usually. Device must have plenty of power together with electricity. System whatever alternating undertaking could manage. Almost anyone identify washing the keeps track of for being good deal more venture then the bonus many get from taking those moisture.

Have a look at my web blog; consumer reports best orange juicers

1:26 AM  
Anonymous Anonymous said...

Too, before deciding it does not matter you choose the,
think carefully about if it is worth every. One never knows you certainly will locate love its
Connector LaLanne Authority Machine and remain believing that
this is basically the best price to your making juice own personal requirements.
Even though check over a range of juice machines
you can find, don't forget to evaluation onpar gps be sure it is got each and every you're searching for!

They also make home remedies goodies. Consuming you should be just like easting often the numerous in one payemnt.


Feel free to visit my web site :: best blender reviews

3:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

An infant foodstuff is another you can take, well compared to investing
pre-processed ingredients in a really vessel, you can help new born's nourishment natural! However one of them In fact. By the way, there's a simple sell for that
type about know-how a bit too. Must you try to acquire
pop music papers for your Playstation portable control unit?
The following control panel allow you to improve one particular locale as
said by is merely joining together.

Feel free to visit my blog; best blender

5:10 AM  
Blogger vikas dahiya said...

There are many health disease today which on found only in women and in this blog we discussed about every Home Remedies For Womens Health Issues . Because these disease can never cured by any pill or medicine and most of them are sexually transmitted. To go to the site just find the link in the text.

11:20 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home